Bacardi Spiced 1L

Bacardi Spiced 1L heeft een rokerige smaak met natuurlijke aroma's en kruiden die de rum een gedurfde, maar zachte smaak geeft.

€21,95
Bacardi Carta Oro 70cl

Bacardi Carta Oro 70cl heeft tonen van vanille, boterachtige karamel, geroosterde amandel en zoete tonen van banaan, die in evenwicht worden gehouden door de smaak van sinaasappelschil en een lichte eikenhouten afwerking.

€16,95 €18,95
Bacardi Carta Oro 1L

Bacardi Carta Oro 1L heeft tonen van vanille, boterachtige karamel, geroosterde amandel en zoete tonen van banaan, die in evenwicht worden gehouden door de smaak van sinaasappelschil en een lichte eikenhouten afwerking.

€23,95
Goslings Black Seal 70CL

Gosling's Black Seal rum heeft een rijke, ingewikkelde smaak, goed uitgebalanceerd en genuanceerd met butterscotch, vanille en karamel.

€24,95
Goslings Black Seal 151 70CL

Goslings Black Seal 151 rum is een super sterke donkere rum uit Bermuda. Ondanks de 75,5% van Gosling's Black Seal 151, is dit een zeer zachte rum, en het is volkomen heerlijk. 

€33,95
Goslings Gold 70CL

Goslings Gold rum heeft is zacht en afgerond met tonen van schillen en fruitsalade, een beetje notenolie met peper en eikenhout.

€20,95
Goslings Family Reserve giftbox

Goslings Family Reserve heeft tonen van sinaasappel marmelade en melasse, bittere pure chocolade, gekookte appels en zwarte peper met een beetje cedar.

€65,95

Online rum uit Bermuda kopen

Bermuda is vooral bekend voor de onheilspellende Bermudadriehoek, waar jaarlijks boten en vliegtuigen van de aardbodem lijken te verdwijnen. Maar Bermuda heeft veel meer te bieden. Het is een prachtig eiland met erg aangename temperaturen en lekkere en veelzijdige flessen wijn!

 

Herkomst

Met zo ongeveer 8,5 uur vliegen vanaf Amsterdam sta je in de hoofdstad van het mooie Bermudagebied. Bermuda ligt in de Atlantische Oceaan en een kleine 1800 kilometer ten noordoosten van Miami, Florida. Bermuda bestaat uit een heel aantal, voornamelijk kleinere, eilanden die grotendeels uit kalksteen bestaan. De grotere eilanden zijn via bruggen met elkaar verbonden. Bermuda is een Engels gebied en de oudste bestaande Engelse kolonie van deze tijd. Engels is dan ook de officiële taal. De spreektaal is naast Engels ook Portugees.

Het eiland heeft een heerlijk klimaat. In de zomer liggen de temperaturen rond de 26 graden Celsius. In de winter zakt deze temperatuur naar de 15 tot 22 graden. Op Bermuda zijn veel stranden te vinden met een typische roze kleur aan het zand. Het water is prachtig blauw en in het water is veel koraal te vinden. Hier kun je goed naar duiken. Opvallend aan het eiland zijn de fel gekleurde huisjes en de prachtige zonsondergangen. Op het eiland kun je onder anderen een van de oudste gietijzeren vuurtorens (Gibbs Hill Lighthouse), een 500 meter lange kalksteengrot (Crystal Cave) en enkele historische gebouwen op het eiland Saint George bekijken.

Bermuda is natuurlijk erg bekend om de Bermudadriehoek. Deze denkbeeldige driehoek zou liggen tussen Miami, Puerto Rico en Bermuda. In de driehoek zijn de afgelopen 100 jaar zo’n 50 schepen of boten en 20 vliegtuigen verdwenen. Van deze voertuigen is in de jaren erna nooit meer iets teruggevonden. Er zijn dan ook veel theorieën gevormd over deze mysterieuze driehoek. Wetenschappers wijten de vermissingen echter aan de onvoorspelbare natuur in het gebied. Daarnaast is het eiland bekend om de Bermudastormvogel die na ‘uitgestorven’ te zijn na zo’n 330 jaar weer een comeback maakte, Cricket en de Bermudashorts.

 

De flessen rum

De bekendste rum uit Bermuda is Bacardi. Het merk komt oorspronkelijk uit Cuba, maar is nu gevestigd in Bermuda. Ook de flessen wijn van Gosling komen uit Bermuda. De gebroeders Gosling zijn per ongeluk op dit eiland terecht gekomen en huurden een winkel op Bermuda voor 25 pond per jaar! Bermudaanse flessen wijn zijn over het algemeen erg veelzijdig. Ze smaken puur minstens net zo lekker als on the rocks, of gemixt in cola. Daarnaast kun je deze flessen wijn ook heel prima gebruiken als basis voor een lekker cocktail.

 

Rum uit Bermuda kopen

Rum uit Bermuda koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een Rum uit Bermuda en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »