Rum van Neisson kopen

Als je op zoek bent naar een rum van Neisson, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hierboven alle Neisson rum die wij speciaal voor deze pagina hebben geselecteerd.

De rum van Neisson werd in het jaar 1931 voor het eerst gelanceerd en op de markt gebracht. Het is een rum uit Frankrijk en het productieproces gaat al drie generaties lang. Wat zijn nu de succesfactoren van de Neisson rum? Dat zijn de Franse terroir en het riet dat speciaal voor deze rum geselecteerd is. Daarnaast speelt ook het klimaat een belangrijke rol. Het eindresultaat van de rum dat je zeker zal proeven is een heerlijke rum met aroma, structuur en een excellente complexiteit. Het is een ideale rum om zelf te nuttigen, maar zeker ook om als cadeau te doen.

 

Neisson rum thuis laten bezorgen

Selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »