Rum uit Thailand - Bestel online bij Club Rum

Cane Island Single Estate Thailand 5 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft. De smaak is zacht maar toch karaktervol.

€32,95

Rum uit Thailand - Bestel online bij Club Rum

Thailand is een land dat vaak niet wordt geassocieerd met rumproductie, maar in de afgelopen jaren heeft het land een groeiend aantal distilleerderijen die hoogwaardige rums produceren.

De rumproductie in Thailand begon in de jaren '90, toen enkele ondernemers begonnen met het experimenteren met het maken van rum van suikerriet. De productie begon klein, maar groeide snel, en tegenwoordig produceren diverse distilleerderijen in Thailand hoogwaardige rums met unieke smaken en aroma's.

 

De smaak van Thaise Rum

Thaise rums zijn vaak gemaakt van suikerriet, maar er zijn ook distilleerderijen die rum maken van andere ingrediënten zoals palmbladeren, kokosnootmelk en rijst. Deze rums hebben vaak een unieke smaak en aroma profiel, met tonen van tropische vruchten, kokosnoot en rijst.

De meeste Thaise rums worden gerijpt in houten vaten, vaak van eik of teak. Deze vaten geven de rum een aardse smaak en aroma, en de lange rijpingstijd in de tropische klimaat van Thailand leidt tot een intensievere rijping dan in koudere klimaten.

Thaise rums zijn vaak toegankelijk voor beginners, maar ook waardevol voor verzamelaars en liefhebbers van gerijpte rum. Ze worden vaak geserveerd als ongeblendde single cask rums, waardoor de unieke smaken en aroma's van elke distilleerderij en batch kunnen worden gewaardeerd. Thaise rums zijn zeker een must-try voor degenen die geïnteresseerd zijn in de diverse wereld van de rum, en willen ontdekken hoe de lokale ingrediënten en productie methoden de smaak en aroma van de rum beïnvloeden.

 

Bestel Thaise Rum online

Heerlijke rum uit Thailand bestel je snel en eenvoudig via Club Rum. Wij hebben een ruim assortiment aan rum van verschillende soorten landen waaronder Thailand. Bestel je voor 16:00 dan verzenden wij het vandaag nog. Wij doen ons best om jouw favoriete rum zo snel mogelijk in je glas te krijgen en jou ervan te laten genieten, proost!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »