Goslings Rum

Goslings Black Seal 70CL

Gosling's Black Seal rum heeft een rijke, ingewikkelde smaak, goed uitgebalanceerd en genuanceerd met butterscotch, vanille en karamel.

€24,95
Goslings Black Seal 151 70CL

Goslings Black Seal 151 rum is een super sterke donkere rum uit Bermuda. Ondanks de 75,5% van Gosling's Black Seal 151, is dit een zeer zachte rum, en het is volkomen heerlijk. 

€33,95
Goslings Gold 70CL

Goslings Gold rum heeft is zacht en afgerond met tonen van schillen en fruitsalade, een beetje notenolie met peper en eikenhout.

€20,95
Goslings Family Reserve giftbox

Goslings Family Reserve heeft tonen van sinaasappel marmelade en melasse, bittere pure chocolade, gekookte appels en zwarte peper met een beetje cedar.

€65,95

Rum van Goslings kopen

De rum van Goslings wordt al zeven generaties lang geproduceerd en is een van de beste rum ter wereld. De rum wordt op Bermuda geproduceerd sinds het jaar 1806. Het fenomeen van Dark ’n Stormy. Vroeger en dan spreken we over decennia terug, werd er vooral genoten van de Black Seal rum. Deze rum werd puur gedronken of met ijs. Vervolgens heeft wel is waar de Goslings de wereld veroverd met de Bermuda’s Nationale cocktail, deze maak je met de rum van Goslings.

 

Dark ’n Stormy cocktail met Goslings rum

De cocktail werd Dark ’n Stormy genoemd. Deze bereid je met een paar simpele stappen. Je schenkt het glas in met ijs. Daarna doe je er 50 ML aan Goslings Black Seal rum bij en 175 ML aan Goslings Stormy ginger beer. Als finesse garneer je het met een schijfje limoen. Een heerlijke cocktail die je gemakkelijk kunt maken. De Goslings rum is natuurlijk ook gewoon lekker puur te drinken, aan jou de keus.

 

Goslings rum thuis laten bezorgen

Selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »