Habitation Velier Rum

Habitation Velier Forsyths WP 151 Proof

Habitation Velier Forsyths WP 151 Proof heeft tonen van citrus vruchten met accenten van gember in de afdronk

€57,50

Rum van Habitation Velier kopen

De Habitation Velier Forsyths is een van de enige rum ter wereld dat een pure single rum is. Net zoals bij de single malt, wordt deze rum geproduceerd in één distilleerderij. De echt liefhebbers voor rum herkennen deze direct. Daarnaast doorgaat de Habitation Velier Forsyth in de tropen een rijpingsproces waar er geen toevoegingen van suiker wordt toegevoegd. Het idee hierachter is om dit soort distillatieproces te promoten. Op elke fles van dit rum merk staat dan ook een afbeelding waarop je de distillatieketel ziet en welke stijl ervoor gebruikt is.

 

Habitation Velier – pure single rum

Deze term wordt zoals hierboven al werd genoemd, gedefinieerd als een rum die afkomstig is uit één distilleerderij. De definitie is voortgekomen door Velier Luca Cargona, de CEO van de rum legende. Het werd erkend door de Cargano Rum Classificatie en werd vervolgens over de hele wereld bekend gemaakt. Vanaf dat moment werd elke rum die op die manier gedistilleerd wordt, een pure single malt genoemd.

 

Habitation Velier rum

Selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »