Peaky Blinders Black Spiced Rum

Peaky Blinders Black Spiced Rum heeft tonen van vanille, kruidnagel en geflambeerde sinaasappelschillen.

€19,85

Over Sadler's Peaky Blinders Rum

Peaky Blinder Black Spiced Rum. Peaky Blinder's is een zeer populair programma op dit moment. Het is een Gangster Family net na de Eerste Wereldoorlog.

De term Peaky Blinder verwijst naar de bendes Flat Caps waarin ze scheermesjes hebben gestikt om het voorhoofd van hun vijanden in te snijden, waardoor er bloed in hun ogen druppelt waardoor ze tijdelijk blind zijn en niet in staat om verdere aanvallen te verdedigen.

Sadler is net als de Peaky Blinders bende afkomstig uit "The Black Country", een regio in de West Midlands. Ze brouwen al meer dan 100 jaar. Als onderdeel van hun nieuwe Peaky Blinder assortiment brengen ze ook GinIrish Whiskey en Bourbon Whiskey op de markt.

De Sadler's familie

In het beroemde 'Black Country' van Engeland is de Sadler’s familie al sinds 1861 leverancier van de beste bieren en gedistilleerde dranken. Meer dan een eeuw aan kennis en passie heeft de Sadler’s familie ertoe geleid om deze gedurfde rum te creëren, vermengd met geselecteerde kruiden die tonen van sinaasappel, kruidnagel, vanille en rozijnen leveren.

  • Winnaar van de gouden medaille - San Francisco World Spirits Competition 2020
  • Bronzen medaillewinnaar - San Francisco World Spirits Competition 2018


Rum van Peaky Blinders kopen

Rum van Peaky Blinders koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een Peaky Blinders Rum en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »