Barcelo Imperial 70cl

De rum is gemaakt van de kostbare nectar van de beste selectie van Dominicaanse suikerriet geoogst in de plantages.

€24,95
Barcelo Imperial Maple Cask Finish 70CL

Vanuit de suikerrietvelden van de Dominicaanse Republiek tot aan de fles, heeft Barceló Imperial een geschiedenis van prestige en uitmuntendheid die het de meest bekroonde Dominicaanse rum ter wereld maakt.

€42,95
Barcelo Gran Anejo met 2 glazen

Barcelo Gran Anejo met 2 glazen bestellen? ✅Snelle levering ✅Scherpe prijzen ✅Gratis verzending vanaf €149,- bij de nr. 1 rumwebshop van Nederland

€21,95
Barcelo Imperial 40th Anniversary 70CL

Elke tien jaar brengt Barcelo een hulde aan de historische prestatie en de Barceló Imperial Premium Blend eert deze traditie en viert nu zijn 40e verjaardag.

€119,95
Barcelo Imperial giftpack met 2 glazen

Barcelo Imperial giftpack met 2 glazen bestellen? ✅Snelle levering ✅Scherpe prijzen ✅Gratis verzending vanaf €149,- bij de nr. 1 rumwebshop van Nederland

€28,95
Barcelo Gran Anejo Dark 70cl

De Barcelo Gran Anejo Dark 70cl is een heerlijke 6 jaar oude rum uit de Dominicaanse Republiek.

€19,95
Barcelo Imperial Onyx 70CL

De Barcelo imperial Onyx is het resultaat van de beste selectie van rum die tot tien jaar heeft gerijpt in eikenhouten barriques met een hoge toastgraad.

€33,95
Barcelo Imperial Onyx giftpack met 2 glazen

De Barcelo imperial Onyx nu met 2 mooie glazen van Barcelo.

€37,95
Barcelo Organic 70CL

Barcelo Organic 70CL is een baanbrekende rum die trots de titel draagt van de eerste biologische rum uit de Dominicaanse Republiek.

€24,95
Barcelo Gran Anejo 70CL

Vrucht van de perfecte mix van de beste Dominicaanse rum, tot zes jaar geduldig gerijpt in ex-Bourbon eikenhouten barriques. Barceló Gran Añejo is een rum rijk aan diepte en evenwichtige nuances.

€16,95
Barcelo Blanco 70cl

Scherpe en kristalheldere rum. Gerijpt in Amerikaanse eiken vaten en gedestilleerd door middel van koolstoffilters om haar kristalheldere kleur te garanderen.

€13,95

Barceló Rum - Online Barceló Rum Kopen - Bestel je rum goedkoop online

Het ontstaan van Barceló Rum

De oorsprong van Barceló rum gaat terug tot 1929, toen Julián Barceló in de Dominicaanse Republiek arriveerde met als doel rum te produceren die de geschiedenis in zou gaan als de beste ter wereld. Slechts een jaar later, in 1930, richtte hij het bedrijf Barceló & Co op. Op dat moment was de jonge Spanjaard slechts 26 jaar oud, maar met veel dromen, en in korte tijd begon hij met de productie en marketing van zijn eerste rums gedurende de hele land.

In 2016 werd Ron Barceló de eerste rum ter wereld die werd gecertificeerd als CO2-neutraal. Barceló rum werd het eerste distillaat en rum ter wereld dat deel uitmaakte van het VN-initiatief "Climate Neutral Now". Ron Barceló Organic werd gelanceerd. Barceló rum verwerft emissiereductiekredieten van formeel gecertificeerde reductieprojecten van de Los Cocos I- en II-windparken van EGE Haina.

 

Sustainability

Ambachtslieden zijn in de productie van hoogwaardige rum, het belang van processen maximaliseren, voldoen aan de behoeften van onze klanten, zorgen voor de prestaties en naleving van de RB360 Sustainability Code, en ons bedrijf consolideren als een internationale benchmark in de industrie. Het rumbedrijf zijn met de meest prestigieuze internationale portfolio, erkend voor zijn innovatie en zijn RB360 Sustainability Code.

 

Barceló Rum online kopen

Rum van Barceló schaf je snel een eenvoiudig aan via Club Rum. Als je voor 16:00 wordt jouw fles vandaag nog verzonden. Je kan zelf genieten van een heerlijk glas rum, maar het is ook een perfect cadeau voor de liefhebbers. Wij kunnen er naar wens een handgeschreven aan toevoegen om jouw cadeau persoonlijk en uniek te maken. Waar wacht je nog op?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »