Ron de Jeremy Rum

Ron de Jeremy Spiced 70cl

Ron de Jeremy Spiced rum is gemaakt met Caribische rum en een selectie van specerijen, wat resulteert in golven van vanille, karamel en verwarmende kruiden. 

€21,95
Ron de Jeremy Reserva

Ron de Jeremy Reserva rum is niet al te zoet, maar genoeg om de intense golven van fruit en eik te ondersteunen.

€29,95

Online Ron de Jeremy kopen

Deze rum heeft toch wel één van de meest unieke verhalen achter zijn naam. Het merk bewijst dat succes in een klein hoekje zit en dat er in het leven echt wel een grapje vanaf kan.

Geschiedenis van Ron de Jeremy

De makers van deze rum vinden het leuk om alles een beetje anders te doen dan de rest. De rum begon allemaal bij Olli Hietalahti en Jouko Laune die gezellig in een bar in Panama zaten. Al drinkend aan hun bier zagen ze een poster van een rum met de tekst ‘Ron…’. Ron is het Spaanse woord voor rum, maar in andere landen kan Ron natuurlijk ook een naam zijn. De mannen begonnen na te denken over wie nou de meest bekende Ron in de wereld zou zijn. Ze kwamen uit op Ron Jeremy, een Amerikaanse pornoacteur en stand-up komediant.

De mannen grapten nog jaren over het idee van een rum die vernoemd zou zijn naar deze legendarische Ron Jeremy. Op een dag belden ze de enige echte Ron op met het idee een rum te maken met zijn naam. Ron vond het geweldig en had nog nooit zo’n plan gehoord. Jaren later is dit nog altijd een serieus rummerk dat over de hele wereld wordt verkocht.

Een leuk en laagdrempelig merk

De rum moest het karakter van Ron Jeremy weerspiegelen. Het merk was leuk, relaxed, laagdrempelig en legendarisch. De makers zeggen zichzelf niet al te serieus te nemen en dat moet dan ook niet bij hun rum.

Ron de Jeremy kopen bij Club Rum

Rum van Ron de Jeremy koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een rum van Ron de Jeremy en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers via de live chat. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »