Bumbu Rum 70CL

Bumbu rum is uitzonderlijk evenwichtig en zacht, zonder dat dit ten koste gaat van de rijkdom en complexiteit van de drank.

€36,95
Bumbu Rum XO 70CL

Bumbu Rum XO (70CL) rijpt eerst 15 jaar in bourbon vaten en daarna geniet de rum een finish in witte Spaanse eiken sherry vaten. Dit zorgt voor een breed smaak palet, evenwichtige rum met een fantastische afdronk.

€41,95
Bumbu Rum giftset met 2 glazen

Bumbu Craft rum (70CL) in een mooie geschenkverpakking met 2 prachtige bijbehorende glazen.

€38,95

Rum van Bumbu kopen

De Bumbu rum is een rum die afkomstig is van het welbekende Rumeiland genaamd Barbados. Dit merk is van top kwaliteit en het wordt geproduceerd met suikerriet die speciaal is samengesteld door specialisten. Met eindresultaat een ambachtelijke craft rum. De Bumbu rum wordt met water gemengd en dat water is afkomstig uit de zuiverste bronnen die je op de wereld kan vinden. Uiteindelijk is deze door een rijpingsproces gegaan voor maximaal 15 jaar. Dit is gebeurd in vaten van eikenhout en dat heeft gezorgd voor een bruine en zachte rum met een heerlijke smaak.

 

Geschiedenis Bumbu rum

De Bumbu rum komt van de Bumbu rum company, zij houden zich al jarenlang bezig met het produceren van een goede rum. Waarop is het recept gebaseerd? Dat vertellen we je, het is gebaseerd op scheepsvaarders uit de 16de en 17de eeuw die uit West-Indië afkomstig waren. In die tijd werd er gebruik gemaakt van Caraïbische ingrediënten en dat werd met suikerriet gemengd. Het uiteindelijke drankje heeft de naam Bumbu gekregen. Het is een rum met een originele formule met daarnaast een internationale samenstelling.

Alle ingrediënten worden op het eiland Barbados gedestilleerd. Dit wordt gedaan in ketels die uit het jaartal 1840 afkomstig zijn. Hier wordt ook gist bij gebruikt en die is net zo oud als de ketels die daarvoor gebruikt worden. Na de destillatie wordt het mengsel gerijpt en dit gebeurd in oude vaten van eikenhout van Kentucky Bourbon vaten tot een maximum van 15 jaar. Het is iets echt authentiek en dat zul je zeker proeven.

 

Bumbu rum thuis laten bezorgen

Bekijk op deze pagina alle Bumbu rum en selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »