Captain Morgan Rum

Captain Morgan Spiced Gold barrel bottle 1.5L

Captain Morgan Spiced Gold 70cl heeft tonen van rijke natuurlijke vanille, bruine suiker, gedroogd fruit, warme kruiden met een vleugje eikenhout, komen samen om een perfect gebalanceerde rum met een gladde afdronk te creëren.

€32,50
Captain Morgan Spiced Gold 100cl

Captain Morgan Spiced Gold 100cl heeft tonen van rijke natuurlijke vanille, bruine suiker, gedroogd fruit, warme kruiden met een vleugje eikenhout, komen samen om een perfect gebalanceerde rum met een gladde afdronk te creëren.

€17,95
Captain Morgan Spiced Gold 3L

Captain Morgan Spiced Gold 3L heeft tonen van rijke natuurlijke vanille, bruine suiker, gedroogd fruit, warme kruiden met een vleugje eikenhout, komen samen om een perfect gebalanceerde rum met een gladde afdronk te creëren.

€69,95
Captain Morgan White 70cl

Captain Morgan 70cl White is gemaakt van de beste selectie van Caribische rum, wat resulteert in een verfrissend smaak. Perfect om mee te mengen met cola of om de lekkerste mojito's te maken.

€12,95
Captain Morgan White 100cl

Captain Morgan White 100cl is gemaakt van de beste selectie van Caribische rum, wat resulteert in een verfrissend smaak. Perfect om mee te mengen met cola of om de lekkerste mojito's te maken.

€17,95
Captain Morgan Jamaica Rum 70cl

Captain Morgan Jamaica Rum 70cl is een rum met een rijke en volle smaak, met een rokerige afdronk.

€14,95
Captain Morgan Jamaica Rum 100cl

Captain Morgan Jamaica Rum 100cl is een rum met een rijke en volle smaak, met een rokerige afdronk.

€17,95

Online Captain Morgan rum kopen

Captain Morgan staat bekend om zijn gouden spiced flessen rum, maar produceert meer dan dat. Wat je misschien ook niet wist, is dat de Captain op de flessen echt heeft bestaan en zijn dood een legende is.

De legende van Captain Morgan

Het verhaal van Captain Morgan begint allemaal bij Henry Morgan, geboren in Wales in 1635. Henry werd in 1662 benoemd tot captain en in 1673 werd hij zelfs geridderd. Hij zou vanaf dat moment bekend staan als Sir Henry Morgan. In 1685 eindigden zijn zee-avonturen en Henry ging in Jamaica wonen bij zijn suikerrietplantage. Hier stierf hij.

Henry Morgan werd begraven in 1688 op het strand van Port Royal Jamaica. Op dat moment echter, vond er een enorme aardbeving plaats die de kist van Captain Morgan meenam het water in. Zijn lichaam werd nooit meer gevonden, maar de legende blijft bestaan.

De rum zelf vindt zijn oorsprong in de jaren 40 van de vorige eeuw. Sam Bronfman kwam rond deze tijd aan in het Caribisch gebied en raakte geïnspireerd door allerlei spiced rums. Hij vernoemde zijn rum naar de legende van Captain Henry Morgan.

Soorten rum

Bij Club Rum vind je gouden, zwarte en witte rum van Captain Morgan. Het merk staat waarschijnlijk het meest bekend voor zijn gouden flessen rum, die vaak worden gemixt met Cola. Maar het merk heeft dus ook een zwarte, de Captain Morgan Jamaica Rum, en een witte rum, de Captain Morgan White. De gouden variaties zijn allemaal spiced rums, wat betekent dat er allerlei kruiden door de rum heen zitten.

Captain Morgan rum kopen bij Club Rum

Rum van Captain Morgan koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een rum van Captain Morgan en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers via de live chat. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »