Santos Dumont Gewürztraminer 70CL

Laat je betoveren door Santos Dumont Gewürztraminer Rum - een smaaksensatie die begint met het buitengewone verhaal van Alberto Santos Dumont. Proef iets uitzonderlijks in elke slok.

€41,45
Santos Dumont Elixir 70CL

Stap in de wereld van Santos Dumont Super Premium Elixir en verwen je smaakpapillen met zoete en fruitige aroma's. Deze rumelixir biedt een lang aanhoudende finish en is het best puur genoten.

€31,95
Santos Dumont XO 70 CL

Stap in de wereld van Santos Dumont XO 70CL en laat je betoveren door zijn licht zoete geur en boterachtige, delicaat zoete smaak. Dit is een rum die puur moet worden genoten, en wij vertellen je waarom.

€53,95
Santos Dumont Palmira 70cl

Stap in de wereld van Santos Dumont Palmira en beleef de erfenis van de Braziliaanse luchtvaartpionier. Ontdek de unieke smaak van deze rum en proef iets buitengewoons.

€41,45

Santos Dumont: Een Rum met een Verhaal

Jij, de avontuurlijke geest die houdt van meer dan alleen een goede rum, maak je klaar om ondergedompeld te worden in het ongelooflijke verhaal van Santos Dumont. De naam Santos-Dumont roept misschien herinneringen op aan luchthavens, horloges of zelfs koffiemerken, maar er schuilt zoveel meer achter deze naam. Het begint met de diefstal van zijn hart, dat nu rust in een vergulde globe in een museum nabij Rio de Janeiro. Dit is slechts het begin van het turbulente levensverhaal van Alberto Santos-Dumont, de man die als eerste een bestuurbare luchtballon bouwde.

 

Een jeugd van dromen en verlangen:

Laat je meenemen naar de jeugd van Alberto Santos-Dumont, geboren als zoon van een welvarende Braziliaanse koffieplanter van Franse afkomst. Als tenger kind verkoos hij machines en locomotieven boven koffiebonen, en zijn mechanisch inzicht werd al snel erkend toen hij op twaalfjarige leeftijd machinist werd. Zijn avontuurlijke geest bracht hem zelfs bovenop rijdende treinen, waar hij de sensatie van tegendruk ontdekte die hem later zou inspireren tot geniale ideeën. De Gevleugelde schetst de diepe verlangens van dit kind om de aarde te ontstijgen, een verlangen dat hem zijn hele leven zou vergezellen.

 

De Compensatie van Isolement in de Wolken:

Terwijl Alberto Santos-Dumont opgroeide, ontdekte hij dat zijn dromen en verbeelding hem troost boden in een wereld van eenzaamheid. De Gevleugelde schildert het beeld van een man die zich levenslang eenzamer voelde in gezelschap dan hoog boven de wolken. Zijn dromen dienden als een toevluchtsoord en een bron van onuitputtelijke inspiratie. In de woorden van de auteur zelf stijgen autobiografische elementen op tussen de regels, waardoor het verhaal nog persoonlijker en meeslepender wordt.

Kortom, de Santos Dumont-categorie op Club Rum neemt je mee op een reis door het opwindende leven van Alberto Santos-Dumont en biedt een rumervaring die doordrenkt is met passie en avontuur. Kom en ontdek deze buitengewone rum en het verhaal erachter. Proost op Santos Dumont!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »