Cihuatán Jade 70cl

Cihuatán Jade 70cl rum is een witte rum uit El Salvador.

€29,95
Cihuatán Indigo 70cl 8Y

Een rum uit El Salvador die 8 jaar oud is.

€37,95
Cihuatán Sahumerio 70cl

Cihuatán Sahumerio rum is een limited edition die speciaal gemaakt als een feest voor vuur. Vuur als symbool van liefde.

€66,95
Cihuatán Cinabrio 70cl 12Y

Een rum uit El Salvador die 12 jaar oud is.

€46,95
Cihuatán Xaman 70cl

Cihuatán Xaman is een rum uit El Salvador die 16 jaar oud is

€106,95
Cane Island Single Estate El Salvador 7 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€35,95
Royal Cane El Salvador 2007 15 years 70CL

Een prachtige expressie van de enige distilleerderij in El Salvador: Ingenio La Cabana.

€124,95
Plantation Single Casks 2023 El Salvador 2015 70CL

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de betoverende Plantation Single Casks 2023 El Salvador 2015 70CL.

€70,95

Duik in de wereld van El Salvador's Rum

Onze El Salvador-rumcategorie is een eerbetoon aan de prachtige dranken die dit Midden-Amerikaanse juweeltje te bieden heeft. Hier onthullen we de geheimen van de rumproductie in El Salvador, de smaken die deze rums uniek maken en de geschiedenis die ze met zich meedragen.

El Salvador, met zijn weelderige landschappen en rijke geschiedenis, heeft ook een verborgen schat die rumliefhebbers over de hele wereld betovert. De rums van El Salvador zijn uniek, met kenmerkende smaken en productiemethoden die generaties lang zijn doorgegeven. Club Rum heeft deze exquise rumcategorie samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om deze uitzonderlijke dranken te ontdekken.

 

Een overvloed aan smaak en traditie

Wat maakt de rum uit El Salvador zo speciaal? Het begint allemaal met de rijke suikerrietvelden die gedijen in de vruchtbare grond van dit land. De suikerrietsoorten, de zorgvuldige oogst en het traditionele distillatieproces geven de rum van El Salvador een uniek karakter. Proef de tonen van vanille, karamel en exotisch fruit in elke slok en waan je in de zonovergoten velden van Midden-Amerika.

 

Historische ervaring in elke druppel

De geschiedenis van de rumproductie in El Salvador gaat terug tot de koloniale periode, toen Spaanse ontdekkingsreizigers voor het eerst suikerriet naar deze kust brachten. Door de eeuwen heen heeft de kunst van het distilleren zich ontwikkeld en verfijnd, met elk distilleerhuis dat zijn eigen geheimen en tradities bewaart. Bij Club Rum hebben we enkele van de meest geliefde rumproducenten van El Salvador samengebracht, zodat je de erfenis van dit land kunt proeven in elke druppel.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »