Cane Island Rum - Bestel online bij Club Rum

Cane Island Jamaica 70CL

Een mooie rum met een Koper bruine kleur. Diep en complex karakter.

€26,95 €29,95
Cane Island Jamaica 10Y. Limited Edition 70CL

Deze Cane Island Jamaica limited edition rum is een blend van 10 jaar oude pot stills rum van Clarendon Distillers en Lluis Vale Distillery in Jamaica.

€40,95 €44,95
Cane Island Single Estate Venezuela 8 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft. De smaak van deze rum is zacht, met een combinatie van zoetheid, eiken en vanille in een zeer aangename manier.

€37,95
Cane Island Five Icon Blend 70CL

Cane Island Five Icon is niet alleen een geweldige rum voor rumliefhebbers, maar het is ook een fantastisch cadeau voor iedereen die van kwaliteitsrum houdt.

€39,95
Cane Island Single Estate El Salvador 7 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€35,95
Cane Island Single Estate Barbados 8 Years 70CL

De kleur van deze rum is donker amber, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft. De smaak heeft een perfecte balans tussen de diepe smaken van eiken en de complexe specerijen.

€33,95 €36,95
Cane Island Single Estate Trinidad 8 Years Sherry Cask 70CL

Cane Island Trinidad Rum is afkomstig van de Angostura-distilleerderij in Trinidad. Deze rum is gerijpt gedurende 8 jaar in ex-bourbonvaten, wat resulteert in een perfecte balans tussen pittige houtaroma's en delicate zoetheid.

€38,95
Cane Island Panama 70CL

Deze rum is gerijpt voor een periode van maximaal 8 jaar in voormalige bourbonvaten. Dit gebeurde in het tropische klimaat van Panama.

€27,95
Cane Island Barbados 70CL

Deze rum is volledig volgroeid in ex-bourbon vaten gedurende maximaal 8 jaar in het tropische klimaat van Barbados, wat resulteerde in een goed gebalanceerde rum met een volle smaak en rijke smaak.

€23,95 €26,95
Cane Island Single Estate Australia 4 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€32,95
Cane Island Single Estate Thailand 5 Years 70CL

De kleur van deze rum is koper-bruin, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft. De smaak is zacht maar toch karaktervol.

€32,95
Cane Island Single Estate Nicaragua 12 Years 70CL

Deze rum heeft een donker amberkleur, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€41,95
Cane Island Trinidad 70CL

De kleur van deze drank is goud-amber, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€27,95
Cane Island Single Estate Trinidad 8 Years 70CL

De kleur van deze rum is donker amber, wat aangeeft dat het een rijke en volle kleur heeft.

€38,95

Cane Island Rum - Bestel online bij Club Rum

Cane Island Rum biedt een authentieke collectie van rums uit geselecteerde Caribische en Centraal-Amerikaanse landen, die waarheidsgetrouw de stijl en traditie van hun oorsprong en distilleerderijen weerspiegelen. De rum selectie bestaat uit Single Island Blends en Single Estate Rums. De Single Island Blends zijn blends van rum afkomstig van verschillende distilleerderijen op één eiland, terwijl de Single Estate Rums afkomstig zijn van één enkele distilleerderij.

 

Tropisch gerijpte rum

Cane Island rums zijn allen tropisch gerijpt gedurende enkele jaren in houten vaten. Dit proces maakt gebruik van de hitte van de Cariben om de interactie tussen de rum en het hout te versterken, wat leidt tot een intensievere rijping dan bij koudere klimaten. Dit authentieke rijpingsproces resulteert in prachtige gerijpte rums met diepe smaken en aroma's. Rum is een van de meest veelzijdige en historische dranken ter wereld, met productie en rijping in vele landen over de hele wereld. Elke rum-producerende regio heeft zijn eigen unieke geschiedenis, tradities en eigenschappen. Cane Island Rum is trots om deze diversiteit en traditie te vieren door een uitgebreid aanbod van rums uit verschillende landen aan te bieden.

 

Online Cane Island Rum kopen

Cane Island Rum koop je snel en eenvoudig via Club Rum. We hebben een divers aanbod aan verschillende soorten rum uit allerlei landen. Bestel je voor meer dan €149 dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Ben je op zoek naar een cadeau? Dat kan! Naar wens kunnen wij er een handgeschreven boodschap aan toevoegen om jouw cadeau persoonlijk te maken.

 

Rum uit iconische rum landen

Het huidige aanbod van Cane Island omvat enkele van de meest iconische rumlanden met elk een rijke historie en traditie in de rum productie, met unieke stijlen en eigen kenmerken, zoals:

Australië

- Cane Island Single Estate Australia 4 Years 70CL

Barbados

- Cane Island Barbados 70CL

- Cane Island Single Estate Barbados 8 Years 70CL

El Salvador

- Cane Island Single Estate El Salvador 7 Years 70CL

Jamaica

- Cane Island Jamaica 70CL

Nicaragua

- Cane Island Single Estate Nicaragua 12 Years 70CL

Panama

- Cane Island Panama 70CL

Thailand

- Cane Island Single Estate Thailand 5 Years 70CL

Trinidad

- Cane Island Trinidad 70CL

- Cane Island Single Estate Trinidad 8 Years 70CL

- Cane Island Single Estate Trinidad 8 Years Sherry Cask 70CL

Venezuela

- Cane Island Single Estate Venezuela 8 Years 70CL

Probeer ze gerust uit, salud!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »