Appleton Estate Rum

Appleton Estate 21 Year Giftbox

Appleton Estate 21 Year is een krachtige rum, maar met delicate citrus, kruiden en hout accenten. U zult ook tonen van sinaasappelschil, diepe vanille, rijke nootmuskaat, warme koffie en cacao ontdekken.

€84,50
Appleton Estate Rare Blend 12 Year giftbox

Estate Rare Blend 12 Year een voortdurend evoluerende smaakbeleving van diepe eik, fruit en cacao tonen, gevolgd door delicate melasse, levendige sinaasappelschil, rijke vanille, subtiele koffie, met een vleugje amandel.

€27,50
Appleton Signature Blend

Appleton Signature Blend rum heeft perfect uitgebalanceerde complexe citrus smaken met fruitige en zoete tonen die overgaan in subtiele accenten van sinaasappelschil, gedroogde abrikoos, verse perzik en een vleugje melasse en houtachtige tonen.

€23,49
Appleton Reserve Blend

Appleton Reserve Blend heeft een volle, gladde en subtiel uitgebalanceerde kruiden- en nootachtige smaak, gevolgd door eikenhoning, subtiele vanille tonen en een vleugje hazelnoot, dat alles verpakt in een rijke, gedroogde sinaasappelschil.

€27,95

Over Appleton Estate Rum

De Appleton Estate zou een deel van het land zijn dat in 1655 aan Frances Dickinson is toegekend voor zijn werk tijdens de Engelse verovering van Jamaica. Het landgoed bleef bij de familie Dickinson tot 1845. Op het landgoed werd een opeenvolging van rums geproduceerd, allemaal van de pot still variëteit waardoor ze snel een goede reputatie verwierven. De distilleerderij staat als de oudste van Jamaica en de oogst wordt zowel machinaal als per kapmes geoogst. Het landgoed is vrij groot en beslaat 11.000 hectare. De distilleerderij heeft ook de eerste vrouwelijke meesterblender in de gedistilleerde drankindustrie in dienst, Joy Spence. Bovendien volgen de leeftijdsaanduidingen dezelfde regels als die voor single malt whisky's; de opgegeven leeftijd moet die van de jongste gedistilleerde drank in het mengsel zijn. Alle rum is gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten, die de vanille tonen in het eindproduct geeft.


Rum van Appleton kopen

Rum van Appleton koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een Appleton Rum en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »