Banks 7 Year

Banks 7 Year een uitstekende mix van 23 rum uit 8 distilleerderijen van 7 origine geeft het complexiteit, karakter en diepte.

€42,95

Rum van Banks kopen

De rum van Banks komt van Sir Joseph Banks. Dit merk rum is een multi-oorspronkelijke vermenging en dat zorg voor een intense complexiteit en een smaak van consistentie. De productiemethode die ze gebruiken voor het maken van Banks rum is gebaseerd op traditionele wijze uit de 18de eeuw. Elke Elke Banks rum is samengesteld met voorraden andere rum uit landen zoals Panama, Java, Guatemala, Trinidad, Jamaica en Guyana. De filosofische uitspraak van de Banks was: “Wanneer het Oosten het Westen ontmoet.

 

Banks rum thuis laten bezorgen

Selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »