Botran 18 Years Solera 70CL

De Botran 18 Years Solera is een hoogwaardige rum met een rijke smaak en een diepe amberkleur.

€39,95
Botran 15 Years Reserva 70CL

De Botran 15 Years Reserva is een heerlijke rum met een unieke smaak. Deze rum wordt gemaakt van de beste suikerrietmelasse en wordt vervolgens 15 jaar gerijpt in eikenhouten vaten.

€32,95

Botran Rum: Het vurige hart van Guatemala

Vijf broers begonnen deze opmerkelijke reis van zonnig Spanje naar het glorieuze Guatemala en richtten in 1940 Botran op, een rummerk met een onderscheidende persoonlijkheid. Deze categorie neemt je mee op een reis door de geschiedenis, traditie en duurzaamheid van Botran-rum. Lees verder om meer te ontdekken over de unieke wereld van Botran.

Botran rum begint zijn verhaal in het prachtige Guatemala, waar het suikerriet gedijt onder de zon en de passie voor kwaliteit wordt gevoed door het kleurrijke landschap. Als de eerste duurzame rum ter wereld is Botran trots op de toewijding aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van dit land. De rum is doordrenkt met de geest van Guatemala, en deze levendigheid wordt graag gedeeld met de wereld.

 

De authentieke geboorte van Botran

In de rijke, groene velden in Retalhuleu telen, fermenteren en destilleren ze het suikerriet om de basis te leggen voor de heerlijke Botran-rums. De bergen van Quetzaltenango vormen de ideale omgeving om de rums te laten rijpen, dankzij de unieke Dynamic Ageing System. Elke fles Botran-rum die wordt geproduceerd, van het begin tot het einde, is een ware afspiegeling van Guatemala's smaak en traditie.

 

Duurzaamheid in het hart van Botran

De toewijding aan duurzaamheid heeft Botran de titel van 's werelds eerste duurzame rum opgeleverd, toegekend door de ISCC. Ze zijn er trots op dat ze zelf hun koolstofvoetafdruk neutraliseren en dat ze sinds 1977 meer dan 1,8 miljoen bomen hebben geplant en gekoesterd. Guatemala is de bron van energie en inspiratie, en ze zetten zich in om het op die manier te houden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »