San Pablo Rum - Bestel online bij Club Rum

San Pablo Reserva 15 Years 70CL

De San Pablo Reserva 15 Years heeft een sterke smaak met rijpe bananen een vleug tropische vruchten, tonen van karamel en bittere donkere chocolade.

€59,95
San Pablo Reserva 8 Years 70CL

San Pablo Reserva 8 Years is een bruine rum en heeft tonen van eikenhout, honing, gedroogd fruit, vanille en banaan.

€39,95
San Pablo Tasting Set 3x25ML

Met de San Pablo Tasting Set kun je drie verschillende soorten rum ontdekken. De drie verschillende soorten rum hebben elk een inhoud van 25ML en bevatten een alcoholpercentage van 40%.

€24,95
San Pablo Reserva 12 Years 70CL

San Pablo Reserva 12 Years is een rum met een robuuste en gedurfde smaak. gerijpt in eikenhouten vaten voor de perfecte gebalanceerde smaak.

€47,95

San Pablo - Bestel online bij Club Rum

San Pablo is een rum merk dat gevestigd is in Curaçao. Het is zelfs de eerste rum ooit van Curaçaose bodem. Een prachtig liefdesverhaal met mensen, hun karakter en de allure van Curaçao. San Pablo produceert inmiddels al decennia lang rum van hoge kwaliteit.

 

De geschiedenis van San Pablo

1920/1930:

Sr Justo Gonzalez creëert de eerste blend van Ron San Pablo (goud) in Cuba en begint deze in zijn eigen land te verkopen.

1930:

August Damian Jonckheer (AD) begint met de verkoop van verschillende merchandise (voornamelijk schoenen) vanuit zijn garage aan het Brionplein, Otrobanda. Er wordt contact gelegd tussen Justo Gonzalez en A.D. Jonckheer en de export van Ron San Pablo begint. In deze periode komen de eerste flessen Ron San Pablo (goud) binnen.

1937:

August Damian richt officieel zijn eigen importbedrijf op en begint: Handelmaatschappij A.D. Jonckheer N.V.

1945:

AD Jonckheer produceert de eerste kleine partij Ron San Pablo op Curaçao, waarmee de eerste Curaçaose rum ontstaat.

1959:

De Cubaanse revolutie eindigt en de Cubaanse distilleerderij wordt gesloten. De gehele voorraad Ron San Pablo wordt door Justo Gonzalez in vaten naar Curaçao gestuurd.

1960:

A.D. Jonckheer koopt de Ron San Pablo-recepten en het bedrijf van Justo Gonzalez en bouwt de Ron San Pablo-productiefaciliteit op Curaçao.

1960/1990:

Ron San Pablo geniet van zijn beste periode en wordt de meest populaire rum op het eiland en synoniem met Curaçao.

2021:

Ron San Pablo introduceert een nieuwe collectie rum, de collectie Reserva 1945. Hieronder vallen onder andere:

San Pablo Reserva 8 Years 70CL

San Pablo Reserva 12 Years 70CL

San Pablo Reserva 15 Years 70CL

 

San Pablo Rum kopen

De Curaçaose rum San Pablo koop je snel en eenvoudig bij Club Rum. Bestel je 16:00? Dan verzenden wij jouw favoriete fles vandaag nog. Is het een cadeau? Dan kunnen wij het naar wens persoonlijk maken door er een handgeschreven boodschap aan toe te voegen. Op deze manier is jouw cadeau uniek!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »