Royal Cane Rum - Bestel online bij Club Rum

Royal Cane Barbados 2005 17 Years 70CL

Dit is nog een prachtige uitdrukking van de Foursquare Rum Distillery, gedistilleerd in 2005.

€159,95 €169,95
Royal Cane Guadeloupe 1998 24 Years 70CL

Een zeer unieke Franse stijl Rum uit Guadeloupe. Het wordt gedestilleerd uit melasse en niet uit sap zoals men zou verwachten.

€249,95
Royal Cane El Salvador 2007 15 years 70CL

Een prachtige expressie van de enige distilleerderij in El Salvador: Ingenio La Cabana.

€124,95
Royal Cane Fiji 2004 18 years 70CL

Een echt unieke pot still rum uit een prachtig eiland: Fiji in de Stille Oceaan.

€209,95

Royal Cane Rum - Bestel online bij Club Rum

De Royal Cane Cask Company is gewijd aan het zoeken naar ultra zeldzame en oude vaten die nog over zijn uit het verleden. Elke Rum die wij uitbrengen is beperkt tot één vat. Een vat met zijn eigen geschiedenis, eigen identiteit en eigen stijl.

 

Distilleerderijen van Royal Cane Rum

Rum wordt over de hele wereld gedestilleerd. In sommige landen begon de Rum distillatie eeuwen geleden. Elke distilleerderij is uniek, met hun eigen destillatie- en rijpingstechnieken. Het is onze missie om vaten te vinden van een breed scala aan verschillende distilleerderijen, die de historische diversiteit vertegenwoordigen die Rum te bieden heeft.

 

De oorsprong van Royal Cane Rum

Elke Rum oorsprong heeft zijn eigen stijl en tradities als het gaat om Rum maken; er zijn verschillen in de keuze van de grondstof, fermentatietechnieken, destillatiemethoden, rijping klimaten, houten vaten types enzovoort. Als gevolg daarvan zijn we verwend met een enorme variatie van Rums beschikbaar vandaag de dag.

 

The Royal Cane Rum World

Rum is één van de meest diverse en historische likeuren ter wereld. Er is geen andere distillaat dat op zoveel verschillende plaatsen over de hele wereld wordt geproduceerd en gerijpt. Rum wordt op elk continent geproduceerd, van Jamaica tot Japan, van Australië tot Venezuela en van Zuid-Afrika tot de Verenigde Staten.

 

Ageing van de Royal Cane Rum

De Royal Cane Cask Company zoekt de wereld af naar unieke Rum vaten, waarvan we de geschiedenis van dat specifieke vat volledig kunnen traceren. Rum rijpen kan op veel verschillende manieren worden gedaan. Sommige aspecten met de meeste invloed op de smaak van de Rum zijn het type hout waarin de Rum gerijpt heeft en het klimaat waar het vat gerijpt heeft.

 

Royal Cane Rum online kopen bij Club Rum

Royal Cane Rum bestel je snel en eenvoudig online bij Club Rum. We hebben een mooi en divers aanbod van rum van het merk Royal Cane. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de:

Royal Cane El Salvador 2007 15 years 70CL

Royal Cane Barbados 2005 17 Years 70CL

Royal Cane Fiji 2004 18 years 70CL

Royal Cane Guadelope 1998 24 Years 70CL

Ben je op zoek naar een andere fles, neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar een gepaste oplossing. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »