Diplomatico Reserva Exclusiva 70cl giftbox

Diplomatico Reserva Exclusiva rum heeft tonen van zoete toffee fudge met een verleidelijke en elegante afwerking. 

€37,95
Diplomatico Reserva Exclusiva Gift Pack

Diplomatico Reserva Exclusiva rum heeft tonen van zoete toffee fudge met een verleidelijke en elegante afwerking. De rum is verpakt in een mooie cadeau verpakking met 2 glazen.

€38,95
Diplomatico Reserva Exclusiva Suitcase

Diplomatico Reserva Exclusiva rum heeft tonen van zoete toffee fudge met een verleidelijke en elegante afwerking. De rum is verpakt in een mooie cadeau verpakking, een groene metalen box.

€38,95
Diplomatico Mantuano

Diplomatico Mantuano rum is complex en evenwichtig, met tonen van gedroogd fruit, hout en vanille en heeft een harmonieuze en licht droge afdronk.

€21,95
Diplomatico Reserva Exclusiva 35cl

Diplomatico Reserva Exclusiva rum heeft tonen van zoete toffee fudge met een verleidelijke en elegante afwerking. 

€22,95
Diplomatico Planas

Diplomatico Planas rum is licht fruitig met romige smaken. De buitengewone balans van deze rum zorgt voor een delicate en uitgesproken afdronk.

€24,95
Diplomatico Mantuano giftset

Diplomatico Mantuano rum is complex en evenwichtig, met tonen van gedroogd fruit, hout en vanille en heeft een harmonieuze en licht droge afdronk. De rum is verpakt in een mooie cadeau verpakking, een mooie box inclusief een cocktail shaker.

€26,95
Diplomatico Reserva Exclusiva Mini 5CL

Diplomatico Reserva Exclusiva rum heeft tonen van zoete toffee fudge met een verleidelijke en elegante afwerking.
Nu ook in klein formaat.

€4,70
Diplomatico No:1 Batch Kettle

Diplomatico No:1 Batch rum heeft tonen van geroosterde karamel en rijp rood fruit, die eindigend in een zachte, zoete en aanhoudende afdronk.

€59,95
Diplomatico No:2 Barbet Column

Diplomatico No:2 Barbet rum is licht droog in de mond met delicaat hout en verse citrusvrucht smaken die gecombineerd worden voor een aangename, langdurige afdronk.

€59,95

Diplomatico Rum 

Ron Diplomático is een rum die geproduceerd wordt in La Miel, Venezuela. Het wordt verdeeld over meer dan 50 landen met de Beschermde Oorsprongsbenaming (DOC) "Ron de Venezuela". Op sommige markten wordt het alternatieve merk Botucal gebruikt. Dit is een naam die afkomstig is van een van de boerderijen waar suikerriet vandaan komt; "Botuka" is een inheems woord dat "groene heuvel" betekent.

De Diplomático distilleerderij ligt aan de voet van het Andesgebergte in de buurt van de belangrijkste suikerfabrieken en in de buurt van zuiver kwaliteitswater uit het Terepaima National Park. Ron Diplomático wordt gemaakt van ofwel suikerriet melasse ofwel suikerriet honing, afhankelijk van de stijl van de rum. Een zelfgekweekte giststam zet deze suikers om in alcohol, die vervolgens wordt gedistilleerd. Lichte rums worden gedistilleerd via kolom still, medium stijl rums worden gedistilleerd via batch still, en complexe rums worden gedistilleerd via pot still.

Diplomático rum wordt voornamelijk gerijpt in oude bourbon- en malt whisky vaten, maar Pedro Ximénez en Oloroso Sherry vaten worden gebruikt voor de rijping van de Diplomático Prestige serie, waaronder de Single Vintage en Ambassador rum. De gevulde vaten worden niet verplaatst of geopend tot ze optimaal gerijpt zijn en zijn klaar om te worden gemengd door de Maestro Ronero van de distilleerderij.

Ron Diplomático's Traditionele portefeuille combineert gevestigde Hispanic, Amerikaanse en Britse distillatie praktijken. Het traditionele assortiment omvat een Reserva, Blanco Reserva en Reserva Exclusiva.

Rum van Diplomatico kopen

Rum van Diplomatico koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een Diplomatico Rum en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »