Bacardi Carta Blanca 70cl

Bacardi Carta Blanca 70cl is een klassieke witte rum met subtiele tonen van vanille en amandel.

€14,95 €16,95
Bacardi Carta Blanca 1L

Bacardi Carta Blanca 1L is een klassieke witte rum met subtiele tonen van vanille en amandel.

€19,95
Bacardi Carta Blanca 1.5L

Bacardi Carta Blanca 1.5L is een klassieke witte rum met subtiele tonen van vanille en amandel.

€32,95
Bacardi Carta Blanca 3L

Bacardi Carta Blanca 3L is een klassieke witte rum met subtiele tonen van vanille en amandel.

€77,95
Bacardi Carta Negra 70cl

Bacardi Carta Negra 70cl is een zwarte rum die begint met zoet, tropisch fruit, boterachtige karamel- en vanille tonen, met een rokerige drop en melasse afdronk

€15,95
Bacardi Carta Negra 1L

Bacardi Carta Negra 1L is een zwarte rum die begint met zoet, tropisch fruit, boterachtige karamel- en vanille tonen, met een rokerige drop en melasse afdronk.

€22,95
Bacardi Carta Oro 70cl

Bacardi Carta Oro 70cl heeft tonen van vanille, boterachtige karamel, geroosterde amandel en zoete tonen van banaan, die in evenwicht worden gehouden door de smaak van sinaasappelschil en een lichte eikenhouten afwerking.

€16,95 €18,95
Bacardi Carta Oro 1L

Bacardi Carta Oro 1L heeft tonen van vanille, boterachtige karamel, geroosterde amandel en zoete tonen van banaan, die in evenwicht worden gehouden door de smaak van sinaasappelschil en een lichte eikenhouten afwerking.

€23,95
Bacardi Reserva Ocho 70cl

Bacardi Reserva Ocho 70cl heeft een verfijnde smaak met tonen van pruim, abrikoos, nootmuskaat en vanille.

€28,95 €29,95
Bacardi Reserva Ocho 1L

Bacardi Reserva Ocho 1L heeft een verfijnde smaak met tonen van pruim, abrikoos, nootmuskaat en vanille.

€33,95
Bacardi Anejo Cuatro 70cl

Bacardi Anejo Cuatro 70cl heeft tonen van zachte vanille, geroosterde eik, kruidnagel en honing, met een zachte afdronk.

€20,95 €24,95
Bacardi Anejo Cuatro 1L

Bacardi Anejo Cuatro 1L heeft tonen van zachte vanille, geroosterde eik, kruidnagel en honing, met een zachte afdronk.

€29,95
Bacardi Spiced 1L

Bacardi Spiced 1L heeft een rokerige smaak met natuurlijke aroma's en kruiden die de rum een gedurfde, maar zachte smaak geeft.

€21,95

Online Bacardí rum kopen

Bacardí is een enorm bekend merk over de hele wereld, maar ook dit merk heeft een lastige geschiedenis gehad. Nu hebben ze het in ieder geval gemaakt en kun je verschillende flessen Bacardí rum kopen bij Club Rum.

 

Geschiedenis van Bacardí

Het merk Bacardí begint in 1862 wanneer Don Facundo Bacardí Masso namens de familie een distilleerderij in Santiago de Cuba koopt. Ze produceren hier rum op hun eigen manier en gaan en kijken niet teveel om naar de traditie. Na jaren in Cuba te hebben geproduceerd, breekt er een roerige tijd aan in het land. In de jaren 60 komt Fidel Castro aan de macht. Verschillende topmannen vluchten in die periode het land uit. Een groot deel van de productie wordt daarna gedaan op het eiland Bermuda, maar ook in de Verenigde Staten, Mexico, Puerto Rico en Bahama.

 

De bekende vleermuis

Veel mensen zullen geen grote fans zijn van vleermuizen en ze misschien zelfs een beetje eng vinden. In Cuba is de vleermuis echter een symbool voor geluk. Toen Don Facundo’s vrouw Doña Amalia Bacardí een vleermuis in de distilleerderij zag, zag ze dit natuurlijk als een goed teken. Ze wilde de vleermuis hoe dan ook op de fles laten terugkomen. Zo is die vleermuis van geluk in het logo van het bekende merk gekomen.

 

Soorten rum

Bacardí is momenteel een enorm groot merk. Veel mensen zullen ‘rum’ vrij snel associëren met het merk Bacardí. Qua rum produceert het merk witte, bruine, gouden en zwarte rum. Alle deze soorten zijn te vinden bij Club Rum. Wat veel mensen niet weten is dat Bacardí ook andere dranken produceert dan rum. Zo heeft het merk bijvoorbeeld verschillende soorten wodka, whiskey, wijn, cognac en nog veel meer. Voor de heerlijke flessen rum van Bacardí kun je in ieder geval bij Club Rum terecht.

 

Bacardí rum kopen bij Club Rum

Rum van Bacardí koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een rum van Bacardí en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers via de live chat. Zij helpen je graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »