The Kraken Rum

The Kraken Spiced Black Rum 70cl

Kraken spiced black rum heeft een licht zoet, cola-achtige vanille smaken met kruidige tonen die overvloeien in smaken van espressokoffie, romige karamel, kaneel, kruidnagel en peperkoek.

€19,95
The Kraken Spiced Black Rum 1L

The Kraken spiced black rum heeft een licht zoet, cola-achtige vanille smaken met kruidige tonen die overvloeien in smaken van espressokoffie, romige karamel, kaneel, kruidnagel en peperkoek.

€26,99

Online The Kraken rum kopen

Het achtergrondverhaal van deze rum is waarschijnlijk wat avontuurlijker dan die van andere rummerken. Dit is namelijk niet zomaar een rum, maar eentje van ongekende diepte en duisternis.

De legende

Het verhaal van The Kraken gaat terug naar een schip uit de Cariben met vaten spiced rum aan boord. Alles ging goed tot het schip plotseling werd aangevallen door een reusachtige inktvis, beter bekend als een kraken. Het beest verpulverde het schip en al wat erop aanwezig was. Alle bemanning en alle vaten rum gingen verloren, behalve één. Dit vat werd vermengd met de diepzwarte inkt van de kraken en omgedoopt tot ‘The Kraken Rum’. Het staat bekend om zijn onevenaarbare duisternis.

De Kraken verschool in de diepten van de Caribische wateren en nam het geheime ingrediënt van deze heerlijke rum met zich mee. Jaren later vond iemand het geheim achter het drankje en sindsdien strekken de tentakels van The Kraken weer verder het land op.

Soorten rum

The Kraken maakt zwarte flessen rum. Vaak wordt gedacht dat zwarte rum simpelweg ouder is. De rum zou naarmate dat hij langer rijpt dan een donkerdere kleur krijgen. Dit kan waar zijn, maar in de meeste gevallen is zwarte rum zwart, door de ingrediënten. Bij zwarte rum wordt er meer melasse, karamel of beide aan het mengsel toegevoegd dan bij andere rumsoorten. Deze melasse en/of karamel zorgt dan voor de donkere kleur. Door de toevoeging van deze ingrediënten wordt de rum zoeter en krijgt een sterkere smaak. Op Club Rum vind je The Kraken Spiced Black Rum van The Kraken.

The Kraken rum kopen bij Club Rum

Rum van The Kraken koop je via Club Rum. Ben je op zoek naar een rum van The Kraken en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers via de live chat. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »