Angostura Rum

Angostura 1919

Angostura 1919 rum heeft een smaken palet met tonen van geroosterde noten, vanille en accenten van donkere specerijen.

€34,95
Angostura 1919 Giftbox

Angustura 1919 rum heeft een smaken palet met tonen van geroosterde noten, vanille en accenten van donkere specerijen.

€33,95
Angostura 5 Year Gold

Angostura 5 Year Gold rum presenteert smaken van chocolade, kruiden, vanille en geroosterde eikenhout en zorgt voor een opmerkelijk warme en zachte afdronk.

€23,95
Angostura 7 Year Dark

Angostura 7 Year Dark rum zit vol met smaken zoals esdoorn, chocolade, honing en toffee, en heeft een rijke, volle smaak met een klassieke afdronk.

€26,95
Angostura 1824 12 Year

Angostura 1824 rum heeft rijke tonen van zoete melasse, vanille, honing, kruiden en accenten van cognac.

€58,95

Rum van Angostura

Wist je dat het huis van Angostura de producent is van de meest bekendste aromatische bitter ter wereld? Daarnaast hebben ze ook een serie aan verfijnde rum en dan spreken we over de Angostura rum. Dee rum is van top kwaliteit en wordt geblend door de zogenoemde master blenders die daar speciaal voor gespecialiseerd zijn. Ze zijn namelijk volgens de oorspronkelijke tradities opgeleid. Master en expert distiller genaamd John Georges en de blenders zijn bij elke productiefase betrokken. De fases die worden doorlopen gaan van de melasseselectie tot het kiezen van de juiste vaten. Dit wordt gedaan om de uiteindelijke gebruiker te garanderen van de hoogste kwaliteit. De Angostura rum is voor 100% Trinidees en ze worden geproduceerd op één eiland en dat wordt gedaan door één distilleerderij. Dit is te vergelijken met de productie van een single malt.

 

Over Angostura

Zoals hierboven al wordt genoemd, is het huis van Angostura de marktleider op het gebied van de anatomische bitter. Daarnaast zijn ze gevestigd in het Caribisch gebied en zijn ze een welbekend rum producent. Ze hebben een collectie van top kwaliteit aan rum. Het bedrijf is daarnaast de Royal Warrant houder van de koningin van Engeland. Dit geldt voor de Angostura bitters die ook dienden als medicijn tegen maagklachten en vermoeidheid. Deze worden tegenwoordig wereldwijd in ruim 170 landen verkocht. Betreft de Rum van Angostura, is deze ook bekroond. De afgelopen tien jaar heeft de Angostura rum namelijk een aantal gouden medailles gewonnen. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot de werelds meest bekroonde rum range. Dit is gedaan door Rum Masters.

 

Angostura rum laten thuisbezorgen

Bekijk op deze pagina alle Angostura rum en selecteer welke je wil hebben. Als je van plan bent om deze rum cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op het kaartje te laten schrijven. Plaats je een bestelling met een bedrag boven de 149 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Interesse in ons gehele collectie? Rum bestel je eenvoudig online bij onze webshop van Club Rum. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »