Brugal 1888

44,95
Een complexe maar evenwichtige rum die de zintuigen prikkelt en evolueert in het glas, met smaken van koffiebonen, citrus, toffe, vanille, rozijnen en rood fruit Lees meer
  • 100+ soorten rum
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Brugal
Categorie:
Bruine Rum
Land:
Dominicaanse Republiek
Alcoholpercentage :
40%
Inhoud:
70CL
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
Aantal:
700 ml

Informatie

Brugal 1888 is een werkelijk buitengewone rum, geproduceerd in de Dominicaanse Republiek en combineert de rijke smaken van bourbon en sherry vaten door middel van een dubbel verouderingsproces.

Een complexe maar evenwichtige rum die de zintuigen prikkelt en evolueert in het glas, met smaken van koffiebonen, citrus, toffe, vanille, rozijnen en rood fruit

 

Perfect serve:

Bij een licht verwarmde temperatuur (24-26°C) worden de tonen van de Amerikaanse eikenhouten bourbon vaten versterkt, waarbij de uitstekende complexiteit wordt benadrukt met een vleugje vanille, koffie, rozijnen en dadels die een lange afdronk in de mond geven. Tijdens de afkoeling komen de accenten van de Europese sherry vaten naar voren met tonen van toffee, citrusvruchten, rood fruit en perzik, zonder zijn karakteristieke lange afdronk te verliezen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »