Cocktails

Recept: Zelf een mojito cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: Zelf een mojito cocktail maken

Als gepassioneerde rumliefhebber weet je dat er niets boven een perfecte Mojito gaat. Het is een drankje dat verfrissend is, de zintuigen prikkelt en je meeneemt naar een tropisch paradijs. Bij Club Rum begrijpen we deze liefde voor de Mojito, en we delen graag ons exclusieve recept met jou, zodat je thuis kunt genieten van dit heerlijke drankje.

Recept: Een dark and stormy cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: Een dark and stormy cocktail maken

Welkom bij Club Rum, waar we de wereld van unieke rum verkennen en delen! We nemen je graag mee op een reis door de smaakvolle wereld van rum cocktails. Vandaag duiken we in het Dark 'n Stormy cocktailrecept, een klassieker die je smaakpapillen zal betoveren. Of je nu een doorgewinterde rumliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een verfrissende drank, dit recept heeft voor elk wat wils.

Recept: Een Caipirinha Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Caipirinha Cocktail Maken

Stel je voor dat je op een tropisch strand in Brazilië staat, de zon op je huid voelt en een verfrissende Caipirinha cocktail in je hand hebt. Deze beroemde Braziliaanse drank is de belichaming van exotische smaken, en het goede nieuws is dat je hem thuis kunt maken. Of je nu van plan bent om een Braziliaanse thema-avond te organiseren of gewoon zin hebt in een smakelijke en verfrissende cocktail, een Caipirinha is altijd een uitstekende keuze. Hier is hoe je er een maakt!

Recept: Een daiquiri cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: Een daiquiri cocktail maken

De Daiquiri cocktail, die gemaakt wordt met rum, is een echte Cubaanse klassieker! Als een ware liefhebber van verfijnde cocktails, kunnen wij met trots zeggen dat Daiquiri een van de meest verfrissende en klassieke keuzes is die je kunt maken. In deze blog nemen we je mee op een smaakvolle reis door de geschiedenis en het perfecte recept voor deze onweerstaanbare cocktail.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »