Cocktails

Recept: Een Pineapple Rum Punch Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Pineapple Rum Punch Cocktail Maken

Bij Club-Rum hebben we een passie voor het delen van heerlijke rumcocktails, en vandaag willen we je kennis laten maken met een ware tropische traktatie - de Pineapple Rum Punch Cocktail. Deze verfrissende en fruitige cocktail brengt de smaak van zonovergoten paradijzen rechtstreeks naar je glas. Met de combinatie van rum, ananassap en een vleugje citrus, is dit de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle ontsnapping naar de tropen.

Titel: Recept: Een Rum Sour Cocktail

  • Geplaatst op
Titel: Recept: Een Rum Sour Cocktail

Vandaag nemen we je mee op een tropische reis naar de wereld van rum cocktails. We gaan een klassieker ontdekken die je smaakpapillen zal doen juichen - de Rum Sour. Dit verfrissende drankje is perfect om te ontspannen en te genieten van de warme Caribische vibes, zelfs als je niet op het strand bent. Dus laten we meteen beginnen!

Recept: Een Pina Colada Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Pina Colada Cocktail Maken

De Pina Colada - een exotische klassieker die doet denken aan tropische stranden, wuivende palmbomen en ontspanning onder de zon. Deze heerlijke rumcocktail is een perfecte keuze voor liefhebbers van rum en exotische smaken. Dus waarom zou je niet je eigen Pina Colada maken en jezelf even transporteren naar een paradijselijke bestemming? We delen graag het recept met je!

Recept: een Mai Tai Cocktail maken

  • Geplaatst op
Recept: een Mai Tai Cocktail maken

Welkom bij Club Rum, waar we de magische wereld van rum verkennen en de meest exotische rumcocktails delen. Vandaag nemen we je mee op een reis naar de zonnige eilanden met de iconische Mai Tai cocktail. Dit tropische drankje is een ware traktatie voor liefhebbers van rum en een absolute favoriet onder degenen die dromen van witte stranden en azuurblauwe zeeën. In dit artikel leer je niet alleen wat je nodig hebt om een heerlijke Mai Tai cocktail te maken, maar ook hoe je deze in een handomdraai thuis kunt bereiden. Dus, maak je klaar voor een smaakvol avontuur!

Titel: Recept: Een Cuba Libre Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Titel: Recept: Een Cuba Libre Cocktail Maken

De Cuba Libre - een verfrissende, bruisende cocktail die rechtstreeks uit het zonnige Cuba lijkt te komen. Deze heerlijke mix van rum, cola en verse limoen is een ware traktatie voor de smaakpapillen en een absolute favoriet onder cocktailliefhebbers over de hele wereld. Of je nu van plan bent om een feestje te geven of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, een Cuba Libre is altijd een goed idee. In dit artikel laten we je zien hoe je deze klassieke cocktail thuis kunt maken, zodat je kunt genieten van de smaak van het Caribisch gebied, waar je ook bent.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »