Recept: Een Pineapple Rum Punch Cocktail Maken

  • Geplaatst op
Recept: Een Pineapple Rum Punch Cocktail Maken

Bij Club-Rum hebben we een passie voor het delen van heerlijke rumcocktails, en vandaag willen we je kennis laten maken met een ware tropische traktatie - de Pineapple Rum Punch Cocktail. Deze verfrissende en fruitige cocktail brengt de smaak van zonovergoten paradijzen rechtstreeks naar je glas. Met de combinatie van rum, ananassap en een vleugje citrus, is dit de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle ontsnapping naar de tropen.

Wat is een Pineapple Rum Punch Cocktail?

De Pineapple Rum Punch Cocktail is een heerlijke mix van rum, ananassap, citrusvruchten en grenadinesiroop. Het is een klassieke tropische cocktail die je meeneemt naar witte zandstranden en wuivende palmbomen. Deze drank is ideaal voor warme zomerdagen, barbecues, of gewoon om jezelf te verwennen met een exotische traktatie op elk moment van het jaar.

 

Ingrediënten:

  • 60 ml rum
  • 120 ml ananassap
  • 30 ml vers sinaasappelsap
  • 15 ml grenadinesiroop
  • Verse ananas- of sinaasappelschijfjes en maraschinokersen voor garnering
  • IJsblokjes

 

 

Instructies:

  1. Vul een cocktailshaker met ijsblokjes.
  2. Voeg de rum, ananassap, vers sinaasappelsap en grenadinesiroop toe aan de shaker.
  3. Sluit de shaker goed af en schud krachtig gedurende 10-15 seconden om alle ingrediënten goed te mengen en de cocktail te koelen.
  4. Zeef de Pineapple Rum Punch Cocktail in een gekoeld cocktailglas met ijsblokjes.
  5. Garneer de cocktail met een schijfje verse ananas, een schijfje sinaasappel en een maraschinokers.
  6. Serveer en geniet van de tropische smaakexplosie!

 

Variaties en Tips:

  • Voel je vrij om te experimenteren met verschillende soorten rum om de smaak van je cocktail aan te passen. Witte rum, gouden rum of zelfs kokosnootrum kunnen geweldige keuzes zijn.
  • Als je van een pittige kick houdt, kun je een vleugje chili-peper- of gemberextract toevoegen aan de cocktailshaker.

 

 

 

De Pineapple Rum Punch Cocktail is een explosie van tropische smaken in een glas. Met zijn zoete, fruitige en verfrissende karakter is het de perfecte manier om jezelf in de stemming te brengen voor een zomers avontuur of gewoon te genieten van de magie van de tropen in je eigen huis. Dus, haal je favoriete rum tevoorschijn, mix deze heerlijke cocktail en breng een beetje zonneschijn in je dag. Proost!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »