Rum Blog - Club Rum

4x de lekkerste Rum cocktails

  • Geplaatst op
4x de lekkerste Rum cocktails

Ben je op zoek naar een leuke bezigheid? Probeer eens een van deze recepten waarmee je een heerlijke cocktail met Rum maakt. Speciaal hiervoor hebben we uit een grote selectie aan cocktail recepten, er 4 voor je klaar staan. Probeer ze allemaal uit en organiseer een gezellig cocktailavondje met je vrienden en vriendinnen. Benieuwd welke recepten we voor je op een rij hebben gezet? Lees dan verder!

4 Soorten Rum

  • Geplaatst op
4 Soorten Rum

Rum kent diverse verschillende soorten varianten. Dit alcoholistische drankje is te onderscheiden in 4 soorten. Ofwel 4 categorieën. Namelijk witte, bruine, gouden en zwarte Rum. In dit artikel gaan we in op waar Rum van wordt gemaakt en waarin de 4 soorten zich verschillen, plus een aantal voorbeelden. Wellicht een idee om er een uit te proberen?

Rum bewaren doe je zo het best

  • Geplaatst op
Rum bewaren doe je zo het best

In principe hebben alle alcoholische dranken vrijwel bijna een onbeperkte houdbaarheid. Echter zit er in bepaalde dranken onderscheid als het gaat om de houdbaarheid. Laten we als voorbeeld Rum pakken. Hoelang is Rum houdbaar? Dat ligt aan verschillende factoren. Hoe bewaar je Rum het beste? Dat vertellen we je in dit artikel.

Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

  • Geplaatst op
Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

Is er binnenkort een feestje en wil je iemand verrassen met een goede rum? Of ben je van plan om de rum zelf te nuttigen, maar weet je niet welke rum je moet kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Club Rum hebben bieden diverse soorten rum aan en zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ter inspiratie hebben wij 5 rum ideeën op een rij gezet. Dit zijn tevens de rum die het best aanbevolen worden. Benieuwd? Lees dan verder!

Rum geschenken voor de kerst? Bekijk de mogelijkheden

  • Geplaatst op
Rum geschenken voor de kerst? Bekijk de mogelijkheden

De kerst staat over een paar maandjes weer voor de deur, wie ga jij dit jaar verrassen? Een familielid, een vriend, een vriendin, wellicht wel je geliefde? Als je dit jaar extra indruk wilt maken, kies dan uit een van onze rum geschenken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Speciaal voor jou hebben we er een aantal voor je op een rij gezet. Bekijk ze hier!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »