Rum Blog - Club Rum

Zo maak je de perfecte Strawberry Mojito

  • Geplaatst op
  • Door Julian Van Wassenhove
Zo maak je de perfecte Strawberry Mojito

Ben jij opzoek naar dé cocktail om indruk te maken op je vrienden en die je kan posten op je Instagram Story? Maak kennis met de bruisende Strawberry Mojito. Heerlijk zoet en verfrissend!

6 ingrediënten | tijdsduur: 5min | alcoholisch en non-alcoholisch

Wat is de oorsprong van Rum? Wij leggen het uit

  • Geplaatst op
Wat is de oorsprong van Rum? Wij leggen het uit

Wist je dat Rum in het verleden het favoriete drankje was om te drinken bij piraten en marinier in de Caribische zee? Tegenwoordig wordt Rum geliefd door velen anderen. Dat is logisch omdat deze drank een behoorlijk veelzijdige collectie kent. Maar waar komt Rum vandaan, hoe wordt het gemaakt en hoe drink je Rum het best? Dat leggen we je in dit artikel uit.

4x de lekkerste Rum cocktails

  • Geplaatst op
4x de lekkerste Rum cocktails

Ben je op zoek naar een leuke bezigheid? Probeer eens een van deze recepten waarmee je een heerlijke cocktail met Rum maakt. Speciaal hiervoor hebben we uit een grote selectie aan cocktail recepten, er 4 voor je klaar staan. Probeer ze allemaal uit en organiseer een gezellig cocktailavondje met je vrienden en vriendinnen. Benieuwd welke recepten we voor je op een rij hebben gezet? Lees dan verder!

4 Soorten Rum

  • Geplaatst op
4 Soorten Rum

Rum kent diverse verschillende soorten varianten. Dit alcoholistische drankje is te onderscheiden in 4 soorten. Ofwel 4 categorieën. Namelijk witte, bruine, gouden en zwarte Rum. In dit artikel gaan we in op waar Rum van wordt gemaakt en waarin de 4 soorten zich verschillen, plus een aantal voorbeelden. Wellicht een idee om er een uit te proberen?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »