Rum Blog - Club Rum

Wat is de oorsprong van Rum? Wij leggen het uit

  • Geplaatst op
Wat is de oorsprong van Rum? Wij leggen het uit

Wist je dat Rum in het verleden het favoriete drankje was om te drinken bij piraten en marinier in de Caribische zee? Tegenwoordig wordt Rum geliefd door velen anderen. Dat is logisch omdat deze drank een behoorlijk veelzijdige collectie kent. Maar waar komt Rum vandaan, hoe wordt het gemaakt en hoe drink je Rum het best? Dat leggen we je in dit artikel uit.

4x de lekkerste Rum cocktails

  • Geplaatst op
4x de lekkerste Rum cocktails

Ben je op zoek naar een leuke bezigheid? Probeer eens een van deze recepten waarmee je een heerlijke cocktail met Rum maakt. Speciaal hiervoor hebben we uit een grote selectie aan cocktail recepten, er 4 voor je klaar staan. Probeer ze allemaal uit en organiseer een gezellig cocktailavondje met je vrienden en vriendinnen. Benieuwd welke recepten we voor je op een rij hebben gezet? Lees dan verder!

4 Soorten Rum

  • Geplaatst op
4 Soorten Rum

Rum kent diverse verschillende soorten varianten. Dit alcoholistische drankje is te onderscheiden in 4 soorten. Ofwel 4 categorieën. Namelijk witte, bruine, gouden en zwarte Rum. In dit artikel gaan we in op waar Rum van wordt gemaakt en waarin de 4 soorten zich verschillen, plus een aantal voorbeelden. Wellicht een idee om er een uit te proberen?

Rum bewaren doe je zo het best

  • Geplaatst op
Rum bewaren doe je zo het best

In principe hebben alle alcoholische dranken vrijwel bijna een onbeperkte houdbaarheid. Echter zit er in bepaalde dranken onderscheid als het gaat om de houdbaarheid. Laten we als voorbeeld Rum pakken. Hoelang is Rum houdbaar? Dat ligt aan verschillende factoren. Hoe bewaar je Rum het beste? Dat vertellen we je in dit artikel.

Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

  • Geplaatst op
Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

Is er binnenkort een feestje en wil je iemand verrassen met een goede rum? Of ben je van plan om de rum zelf te nuttigen, maar weet je niet welke rum je moet kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Club Rum hebben bieden diverse soorten rum aan en zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ter inspiratie hebben wij 5 rum ideeën op een rij gezet. Dit zijn tevens de rum die het best aanbevolen worden. Benieuwd? Lees dan verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »