Titel: Recept: Een Rum Sour Cocktail

  • Geplaatst op
Titel: Recept: Een Rum Sour Cocktail

Vandaag nemen we je mee op een tropische reis naar de wereld van rum cocktails. We gaan een klassieker ontdekken die je smaakpapillen zal doen juichen - de Rum Sour. Dit verfrissende drankje is perfect om te ontspannen en te genieten van de warme Caribische vibes, zelfs als je niet op het strand bent. Dus laten we meteen beginnen!

Wat je nodig hebt:

  • 60 ml rum
  • 30 ml vers limoensap
  • 15 ml eenvoudige siroop
  • IJsblokjes
  • Een schijfje gedroogd limoen en een kers voor garnering

 

 

Stappen:

Voorbereiding:
Zorg ervoor dat je rum goed gekoeld is en dat je limoensap vers geperst is. Versheid is de sleutel tot een geweldige cocktail!

 

Combineer de ingrediënten:

Giet de rum, vers limoensap en eenvoudige siroop in een cocktailshaker. Voeg een handvol ijsblokjes toe om de cocktail lekker koud te maken.

 

Schud het goed:

Plaats het deksel stevig op de cocktailshaker en schud krachtig gedurende ongeveer 10-15 seconden. Hierdoor worden alle smaken goed gemengd en krijg je die heerlijke koude punch.

 

Zeef de cocktail:

Gebruik een cocktailzeefje om de Rum Sour in je glas te gieten. Dit houdt ijs en limoenpulp tegen en zorgt voor een zijdezachte textuur.

 

Garneer:

Leg een schijfje limoen op de rand van het glas en voeg een kers toe boven op de cocktail voor een vleugje kleur en extra smaak.

 

Geniet ervan!

Neem een slok en laat de frisse, pittige smaken van de rum en limoen je zintuigen verwennen.

 

De Rum Sour cocktail is de perfecte metgezel voor ontspannende avonden, feestelijke bijeenkomsten of gewoon wanneer je de Caribische zon op je tong wilt proeven. Met de hoogwaardige rum van Club-Rum.nl ben je verzekerd van een onvergetelijke smaakervaring.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »