Wil je rum online bestellen? Ontdek de voordelen

  • Geplaatst op
Wil je rum online bestellen? Ontdek de voordelen

Ga je voor je rum altijd langs een slijterij? Omdat je dan al het aanbod kunt zien en om advies kan vragen? Logisch, maar online je rum bestellen heeft ook zo zijn voordelen. In dit artikel vertellen wij je waarom en wij van Club Rum helpen je dan graag verder.

Rum merken

Op onze website heb we alle merken voor je op een rijtje staan. Zo hoef je niet uit zoeken welke merken er allemaal zijn. Daarnaast hebben we meer keuze dan de gemiddelde fysieke winkel en grijp je niet mis naar jouw favoriete rum.

Soorten Rum

Als je een beginnende rum drinken bent of niet zoveel verstand hebt van de verschillende soorten rum. Dan kan je bij ons makkelijk zien welke soorten er allemaal zijn en wat de verschillende zijn. Zo kan je makkelijk en snel kiezen wat het beste bij jou past.

Rum smaken

Naast de verschillende soorten heb je ook veel verschillende smaken rum. Zo heb je spiced rum, flavoured rum en overproof rum. Dit zijn drie totaal verschillende smaken en is dus afhankelijk van je eigen smaak wat jij het lekkerste vindt. Om het makkelijker te maken hebben wij deze verschillende smaken al voor je in categorieën gezet zodat je allemaal nog maar hoeft te kijken welke het meest bij jou past.

Herkomst

Net zoals bij wijn, is de herkomst van de rum bepalend voor de smaak. In elk land worden de rum soorten op een andere manier gedestilleerd en voegen ze er verschillende ingrediënten in om de rum uniek te maken. Ben je benieuwd waarom een rum een bepaalde smaak heeft, dan kan je onder elke rum lezen waar deze vandaan komt en hoe ze gedestilleerd zijn.

Aanbiedingen

Daarnaast hebben wij voor jou ook altijd leuke aanbiedingen. Zodat je verschillende soorten kunt proberen voor een goedkoper prijsje. En dit kan je makkelijk en snel bestellen op onze website. Bestel je het voor 16:00, dan heb je het de volgende dag al in huis.

Rum geschenken

Drink jij graag met je vrienden rum? En is er binnenkort een vriend van je jarig? Dan hebben wij altijd een paar leuke rum geschenken voor je. Ze komen in een mooie gift box en bij sommige zitten ook bijpassende glazen, zodat je echt een kado weg kunt geven. En wil je het nog persoonlijker maken dan kan je bij je bestelling een tekst achter laten en dan schrijven wij een handgeschreven kaartje voor!

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Op ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »