De 4 meest verkochte rum giftboxen van 2019

  • Geplaatst op
De 4 meest verkochte rum giftboxen van 2019

Ben jij opzoek naar een cadeau voor iemand? En is deze persoon toevallig ook fan van rum? Wij zetten de meest verkochte rum geschenken van 2019 voor je op een rijtje zodat je wat inspiratie op kunt doen voor een kadootje!

El Dorado 12 Year giftbox

De El Dorado rum wordt geproduceerd in Zuid- Amerika, in de stad Guyana. Deze rum wordt gekenmerkt door de smaken van eikenhout van de vaten waarin de rum wordt gerijpt. El Dorado rum wordt gerijpt in verschillende vaten en wordt elk aangegeven met de jaargang waarin deze is geproduceerd. Deze 12-jarige Demerara rum bevat heerlijke tonen waaronder karamel, pruimen, cacao, kruiden en vanille. Een ideaal cadeaupakket, dat nu ook nog in de aanbieding is!

 

Plantation XO 20th Anniversary gift pack

De Plantation rum wordt geproduceerd in Barbados, in het Caribisch gebied. Deze rum is kenmerkend door zijn gladheid en complexiteit en heeft een verfijnde smaak van chocolade, vanille, banaan en kokos. Deze kenmerken komen door het dubbele verouderingsproces die het plantation rum doormaakt. Na het rijpen op Barbados worden de vaten vervoerd naar zuid- Frankrijk en gaat de rijping daar nog verder. Hierdoor is deze rum perfect voor een echte rum liefhebber die door de lange afdronk extra lang kan genieten.

 

Ron Zacapa XO Centenario giftbox

De Ron Zacapa rum wordt in Guatemala geproduceerd, in het kleine stadje Zacapa. Deze rum is anders dan andere rum soorten omdat het een mengsel heeft van 6 tot 25 jaar oude rum soorten en is hiermee uniek. De rum heeft een uitgebalanceerde smaak van zoetheid, fruit en kruiden en met de tonen van basterdsuiker, toffee, Cedar, Pijptabak en kruidige eik.
Deze Ron Zacapa XO Centenario is een speciale release van Zacapa, en hierdoor een leuk cadeau set om aan iemand te geven!

 

Appleton Estate Rare Blend 12 year giftbox

De Appleton rum wordt geproduceerd in Jamaica, in de stad Kingston. Deze rum staat bekend om zijn vakmanschap, en zijn met de hand geselecteerd en zijn minimaal 12 jaar oud. Deze rum wordt gekenmerkt door zijn houtachtige karakter en zachte robuuste smaak die ontstaan is door tropische veroudering. De rum is perfect voor een borrel met vrienden of in een elegante cocktail.

 

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder of bekijk ons gehele assortiment op onze website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »