Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

  • Geplaatst op
Welke rum moet ik kopen? 5x aanbevolen rum.

Is er binnenkort een feestje en wil je iemand verrassen met een goede rum? Of ben je van plan om de rum zelf te nuttigen, maar weet je niet welke rum je moet kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Club Rum hebben bieden diverse soorten rum aan en zijn er om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ter inspiratie hebben wij 5 rum ideeën op een rij gezet. Dit zijn tevens de rum die het best aanbevolen worden. Benieuwd? Lees dan verder!

1. Diplomatico Reserva Exclusiva

De eerste rum die wordt aanbevolen is de Diplomatico Reserva Exclusiva. Deze rum komt uit de plaats Venezuela en is op een subtiele wijze in een koperen ketel gedistilleerd. Daarnaast heeft deze rum voor minimaal 12 jaar in vaten van eikenhout gerijpt. De Dimplomatico heeft tonen van toffee met een elegante afwerking. De inhoud van deze fles bevat 70CL met een alcoholpercentage van 40%. Heb je interesse in deze exclusieve rum? Bekijk dan nu de Diplomatica Reserva Exclusiva.

 

 

2. Peaky Blinders Black Spiced Rum

Ben je bekend met Peaky Blinders? Dé hitserie op Netflix dat gaat over een Engelse bende in Birmingham dat zich afspeelt tijdens de eerste wereldoorlog. Ben je een liefhebber van kruiden? Dan is deze rum echt iets voor jou. Deze rum bevat tonen van kruidnagel, sinaasappelschillen die geflambeerd zijn en vanilline. Het is zwart gekruide rum met een intens smaakprofiel. Interesse? Bekijk dan nu de Peaky Blinders Black Spiced Rum.

 

 

3. Plantation Pineapple

Ben je een echte fruitliefhebber? Dan is de Plantation Pineapple iets voor jou. Deze rum werd met een basis van Plantation gemaakt en vervolgens doorgevoerd naar de destillatie. De ananasvrucht wordt afzonderlijk in een rum gegoten. Uiteindelijk worden zowel de fruit infusie en het distillaat samengevoegd. Het resultaat ervan is een rijke rokerige smaak. Benieuwd? Bekijk dan nu de Plentation Pineapple.

 

 

4. Ron Zacapa XO Centenario giftbox

Ben je van plan om rum cadeau te doen? Dan wordt deze rum aanbevolen. Hij komt in een elegante verpakking en valt daardoor echt op. Het unieke aan deze rum is dat hij gemixt is met verschillende rum van verschillende leeftijden die van 6 oplopen tot maar liefst 25 jaar. De rum heeft en ideale combinatie van fruit, kruiden en zoetheid. Nog een leuk weetje is dat de rum goud won in 2002 op het International Rum Festival. Wil je echt indruk maken? Bekijk dan nu de Ron Zacapa XO giftbox.

 

 

5. The Kraken Spiced Black Rum

Dan komen we nu aan bij The Kraken Spiced Black Rum. Deze zwart gekruide rum uit de Caraïbische gebieden heeft een sterk karakter door zijn uiteenlopende smaken van cola-achtige vanille, peperkoek, espressokoffie, kruidnagel, karamel en kaneel. De rum komt daarnaast ook in een elegante fles. Cadeau doen of zelf nuttigen, dat laten we over aan jou. Heb je interesse? Bekijk dan The Kraken Spiced Black Rum.

 

 

Conclusie: geniet ervan

Nu je deze 5 aanbevolen rum hebt bekeken hopen wij je hiermee te hebben geholpen met het maken van een keuze. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem gerust een kijkje op onze website Clum Rum.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »