Rum geschenken voor de kerst? Bekijk de mogelijkheden

  • Geplaatst op
Rum geschenken voor de kerst? Bekijk de mogelijkheden

De kerst staat over een paar maandjes weer voor de deur, wie ga jij dit jaar verrassen? Een familielid, een vriend, een vriendin, wellicht wel je geliefde? Als je dit jaar extra indruk wilt maken, kies dan uit een van onze rum geschenken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Speciaal voor jou hebben we er een aantal voor je op een rij gezet. Bekijk ze hier!

Appleton Estate Rare Blend 12 Year giftbox

Wellicht heb je wel lootjes getrokken voor de kerst en iemand getrokken die een echte rum liefhebber is. Dan is de Estate Rare Blend 12 Years de ideale keuze. Voor maar 27,50 krijg je een mooie fles met een elegante verpakking. De Appleton Estate heeft een unieke smaakbeleving van fruit, cacoa, amandel met koffie en een vleugje amandel. Deze rum heeft zijn zachte en robuuste smaak te danken aan de minimaal 12 jaar lange tropische veroudering. Met de Estate Rare Blend 12 Years zal je weliswaar een echte indruk achterlaten.

 

 

 

Sadlers Peaky Blinders Giftset

Mocht er een echte rum liefhebber zijn die ook nog eens fan is van Peaky Blinders? Dan is deze giftset de perfecte keuze. In deze giftset zitten drie flesjes van 70CL met verschillende soorten Peaky Blinders flesjse. Je hebt de smaken bourbon whisky, spiced dry gin en black spiced rum. Houd er rekening mee dat wij van Club Rum de enige zijn die deze Peaky Blinders Giftset aanbiedt. Daarnaast hanteren wij ook nog eens met een snelle levertijd. Mocht je de Sadlers Peaky Blinders Giftset voor 16:00 bestellen op een werkdag? Dan wordt deze dezelfde dag verzonden, mits op voorraad.

 

 

Plantation XO 20th Anniversary Gift Pack

Wil je dit jaar groots uitpakken? Dat doe je met de Plantation Gift Pack. Deze rum bevat heerlijke smaken van vanillie, banaan, chocolade, mango en kokosnoot. De Plantation is eerst jarenlang in bourbon vaten gerijpt in het Carabisch gebied genaamd Barbados. Vervolgens is deze rum over de oceaan naar het zuidwesten van Frankrijk gebracht om verder te rijpen in kleine eikenhouten vaten. De rum is uniek door zijn “dubbele verouderingsproces” en zal daarom extra verfijnde smaken. Verpakt met 2 elegante glazen is de Plantation XO 20th Anniversary Gift Pack een ideaal rum geschenk voor iemand speciaal.

 

Kraken rum

Kraken rum is een mooie donkere (inktzwarte rum) die verkocht wordt en een prachtig verhaal verteld. Achter deze rum zou een schipbreuk veroorzaakt door het monster The Kraken schuil gaan. Het merk verteld de legende en verkoopt de rum in een prachtige bijpassende fles, in de vorm van een inktvis.

Bekijk hier de flessen Kraken Rum »

El Dorado 15 Year giftbox

Voor degene die liefhebber is van de wat zoetere rum is de El Dorado de ideale keuze. Deze rum is namelijk een mix van Caraïbische rum met stroperige en zoete kruiden. Wist je dat deze rum maar liefst vier jaar achterelkaar beoordeeld is als beste rum van ter wereld op de Spirit Competition en op de Internationale Wine? EL Dorado 15 Year staat voor kwaliteit en dat blijkt!

 

 

Ron Zacapa XO Centenario giftbox

Iets anders dan normaal? Ron Zacapa XO Centenario is een zeer unieke rum en is een samenstelling van diverse soorten rum die 6 tot maar liefst 25 jaar oud zijn. Daarnaast wordt deze rum ook nog eens extra gerijpt in eikenhouten vaten die eerst gebruikt werden om cognac in te bewaren. Hierdoor heeft de rum zijn unieke smaak te danken. De rum heeft een perfecte combinatie van kruid fruit en zoetheid. De Ron XO Centario giftbox wordt geleverd in een elegante fles van 70 CL en bevat 40% alcohol. Benieuwd naar hoe die eruit ziet? Bekijk dan het product.

 

 

Tot slot – kies je keuze!

Wij hopen dat je een keuze hebt kunnen maken uit deze lijst. Mocht je benieuwd zijn naar onze andere mogelijkheden? Bekijk dan onze collectie van rum geschenken en zie ons gehele assortiment!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »